Het is tijd voor uw verhaal

Een baan zoeken is spannend. U heeft een bepaald beeld van wat u wilt of van wat u juist niet meer wilt. U bent op zoek naar een nieuwe stap in uw carrière, maar u heeft wel behoefte aan een sparringpartner die verder kijkt dan alleen uw cv. Iemand die niet alleen kijkt naar ‘kennen en kunnen’, maar die ook begrijpt wat u beweegt. Wat uw dromen en ambities zijn.

HART bemiddelt en ontwikkelt kandidaten met talent. Kandidaten die naast een indrukwekkend cv een extra toegevoegde waarde hebben. Onderscheidend zijn dus. Dat vraagt de markt, maar u wilt toch ook een baan waarin u uw eigen persoonlijkheid tot uitdrukking kunt laten komen?

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddelingbranche weten wij de perfecte match te maken. Zo slagen we er keer op keer in om kandidaten met talent én persoonlijkheid te matchen aan de leukste opdrachtgevers. Hoe doen we dat dan? Gewoon, door HART te hebben voor ons werk!

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddelingbranche weten wij kandidaten te selecteren die, net als wij, HART voor uw zaak hebben. Wij weten ook dat u behoefte hebt aan meer dan alleen een goed cv. U heeft in ons dan ook een volwaardige gesprekspartner gevonden als het gaat om het werven, selecteren én ontwikkelen van talent. Talent dat voor u het verschil kan maken.