Mensen maken het verschil

U probeert als bedrijf onderscheidend te zijn. In uw producten, uw diensten of in uw marktbewerking. De echte onderscheidende waarde van een bedrijf zit echter in de mensen. Want mensen maken het verschil. HART begrijpt dat als geen ander en gaat dan ook verder waar veel bureaus ophouden.

HART bemiddelt én ontwikkelt kandidaten met talent. Kandidaten die ‘kennen’ en ‘kunnen’ maar daarnaast een extra toegevoegde waarde hebben. Onze kandidaten zijn onderscheidend. Onderscheidend in hun persoonlijkheid, maar ook in hun dromen en ambities. Daar worden ze zorgvuldig op geselecteerd. Wij leggen de laat hoog en verwachten veel van onze mensen. Maar dat verwachten uw klanten toch ook van u?

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddelingbranche weten wij kandidaten te selecteren die, net als wij, HART voor uw zaak hebben. Wij weten ook dat u behoefte hebt aan meer dan alleen een goed cv. U heeft in ons dan ook een volwaardige gesprekspartner gevonden als het gaat om het werven, selecteren én ontwikkelen van talent. Talent dat voor u het verschil kan maken.